|
mustafa
|
 |
« : 15 Temmuz 2008, 03:19:16 » |
|
  Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon Yönetmen : Joe Johnston Senaryo : Joe Johnston , Peter Buchman , Michael Crichton (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Shelly Johnson Müzik : John Williams , Don Davis Yapım : 2001, ABD , 92 dk.
Oyuncular
Rona Benson (öğrenci kız) , Michael Jeter (Udesky) , William H. Macy (Paul Kirby) , Téa Leoni , Sam Neill (Dr. Alan Grant) Sekiz yıl geriye dönelim: John Hammond, DNA moleküllerinden yaratılan genetik mühendisliği ürünüdinozorların bariyer arkasında özgürce dolaşmasını öngören Jurassic Park projesini hayata geçirmişti. Dört insanın ölümü ve projenin başarısız olması sonucu, Isla Nubar adası Costa Rica hükümeti tarafından halka kapatıldı.
Kapatılma olayının dört yıl sonrasındaJohn Hammond ikinci bir girişim daha yaptı ve dinozor diriltme deneyini bu kez Los Cincos Muertes adasında adasında hayata geçirdi. ancak büyük bir fırtınanın laboratuvarı yok etmesinin ardından, prehistorik yaratıklar bulundukları yerden kaçarak adanın vahşi ortamına dağıldılar. içlerinden bazıları, adanın elverişli ekolojisi içinde sürpriz bir biçimde hayatta kalmayı başardı...
Şimdi aradan dört yıl daha geçti ve dinozorlar yine karşımızda: Bu kez, ilk iki filmden tanıdığımız dirlitilmiş prehistorik yaratıklarla dolu bir adanın üzerinden uçmak isteyen bir grup zenginin macera hevesi yüzünden bilimadamlarının başı belaya giriyor.BİRİNCİ BÖLÜM İKİNCİ BÖLÜM ÜÇÜNCÜ BÖLÜM DÖRDÜNCÜ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM ALTINCI BÖLÜM SON
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi , Türkiyenin en Büyük Online Film Forumuna Hoşgeldiniz Platinvizyondaki Filmlerimizi İzleyebilmeniz, üyelerimize özel bölümlerimizi görebilmeniz için Alttaki Kayıt Ol butonuna Tıklayarak ücretsiz kayıt olunuz
platinoyun: Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda film izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda online sinema izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda indirmeden film izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda internetten film izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda online film seyret, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda dizi izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda film seyret, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda online sinema, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda sinema filmi izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda oyunları, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda online izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda hemen izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda Yeşilçam Filmleri ,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda Ücretsiz, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda full indir, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda programı,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda dvd,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda dvdrip,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda bedava, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda oyunu indir, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda program yükle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda download, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda hikayeleri, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda resimleri, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda haber, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda yükle,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda videosu, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda msn eklentisi, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda indirmeden izle,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda iki link, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda orjinal, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda indirmeden izle, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda komik,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda Kemal Sunal Filmleri, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda korku,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda forum, Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda sınırsız,Jurassic Park 3 DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Platinoyunda ücretsiz,
|
|
|
|
|
|
|
ÅŸahin1
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2008, 16:10:08 » |
|
busite cok gülzel yapanlaeın eline salık 
|
|
|
|
|
|
chatlock
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2008, 19:01:18 » |
|
mustafa uraştına deymiş ellerine saglıkkk 
|
|
|
|
|
|
reyhan
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2008, 19:41:37 » |
|
mustafa uraştına deymiş ellerine saglıkkk 
|
|
|
|
|
|
onurburak22
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2008, 04:50:11 » |
|
mustafa ellerine sağlıl puanı hakettin arkadaşlar emeklere saygı karşılığı bir tık kadar yakınınızda pUAN VERİN
|
|
|
|
|
Barbaross
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 15:35:30 » |
|
 mustafa olmuş ,THE PUNISHER ll WARZONE filmini koyarsan çok iyi olur bnm için
|
The Punisher
|
|
|
|
muhsin_41
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2008, 16:15:17 » |
|
çok güzel film
|
|
|
|
|
|
tersadam68
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2008, 00:37:32 » |
|
ellerine saglik sagolasin 
|
|
|
|
|
|
kaan1
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 AÄŸustos 2008, 22:38:31 » |
|
ben izleyemom qanqa 
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 AÄŸustos 2008, 22:45:22 » |
|
izleyemiyorsan buraya TIKLA
|
|
|
|
|
|
AngeL!3>D£viL
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 AÄŸustos 2008, 20:07:04 » |
|
sağol kardeşim mustafa gerçeketen güzel
|
|
|
|
|
hamdiuysal1975
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 AÄŸustos 2008, 12:19:54 » |
|
TEŞEKKÜR
|
|
|
|
|
|
hamdiuysal1975
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 AÄŸustos 2008, 17:00:30 » |
|
çokkk teşekkür ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
bekir63
|
 |
« Yanıtla #13 : 16 AÄŸustos 2008, 15:16:38 » |
|
tşk saolasın
|
|
|
|
zaferben
zaferben
Acemi Er
başarı puanı: 0
EVCiL HaYVaN
Kan Grubum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 AÄŸustos 2008, 15:53:02 » |
|
 tebrik ve teşekkürler
|
|
|
|
|
|
tuberk
|
 |
« Yanıtla #15 : 21 AÄŸustos 2008, 20:10:09 » |
|
jurassic park 2 ve 1 ide bulursan çok makbule geçmiş olursun
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #16 : 21 AÄŸustos 2008, 21:00:00 » |
|
isteklerinizi film istek bölümümüzden yaparsanız forum sitemiz daha düzenli olur
|
|
|
|
|
|
tuberk
|
 |
« Yanıtla #17 : 25 AÄŸustos 2008, 12:41:07 » |
|
jurassic park 4 extinction diye en yeni jurassic par filmi çıkacak konusu yine t-rex resimdeki dinazor şehir dinazorlar yüzünden yok olacak gibi buda film posteri http://www.jurassicparkiv.net/JP4Poster1.jpg
|
|
|
|
|
|
tuberk
|
 |
« Yanıtla #18 : 25 AÄŸustos 2008, 12:41:56 » |
|
pardon flood yapıyorumda 2009 yılın da çıkacakmış 
|
|
|
|
|
|
rbedir
|
 |
« Yanıtla #19 : 06 Eylül 2008, 23:01:41 » |
|
izleyelim gorelim 1 i harikaydı
|
|
|
|
|
|
tlg
|
 |
« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2008, 17:05:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
judaspriest
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2009, 23:32:58 » |
|
şimdiye kadar benim gördüğüm en çok mesaj almış filim bu filim her halde çok eğlenceli adını yıllar evel duymuştum ama izleme fırsatım yada şansım hiç olmadı mustafa çok teşekürederim senin ne bitmez tükenmez bir film arşivin varmış kaç gb acaba merak ediyorum kolay gelsin emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Mart 2009, 00:01:22 » |
|
iyi seyirler judaspreist bende film bitmez senin gibi yorum yapan iyi niyetli arkadaşlara sahip olduğumuz sürece yeni filmlerimi upload etmekten yılmam 
|
|
|
|
|
|
judaspriest
|
 |
« Yanıtla #23 : 06 Mart 2009, 03:46:10 » |
|
merhaba mustafa bu film güzel ama sana tavsiyem sitede varmı bilmiyorum king kong bence king kong jurassic park tan çok daha heyecanlı ve sürükleyici o filimde böyle vahşi doğada geçiyor ben izlediğim zaman yerim den hop oturdum hop kaltım filim tamam burada bitecek diyorsun bi bakıyorsunki macera ve aksiyon devam ediyor mustafa kardeş bu siteyi tesadüfen buldum tüm samimiyetimle söylüyorum en kaliteli ve en seviyeli sitelerden bir tanesi neden yorum yapmayayımki sen okadar emek veriyorsun taş atıpda kolummu yoruluyor sanki sayende onca filim izliyoruz düşünsene ayda bu sitede 20 tane filim izlesem 20 lira yapar birde cd cilerin mırın kırınına maruz kalıyoruz bi filim istiyorsun adam işten anlamıyor abi sen bak diyor zaten az görüyorum işin yoksa ara dur sevgi tek taraflı değildir bu sanal ortamda senin ve sitenin samimiyetini fark ettim ozyüzden sürekli burayı açıyorum bence insanlar elerindeki fırsatların kıymetini bilmeliler ben tabiki izlediğim her filimin orjinalini almak isterdim ama böyle bir şey imkansız heletürkiye gibi her beş yılda bir ekonomik krizin yaşandığı bir ülkede senin anlayacağın bu uzun bir konu boşver daha fazla derinleştirmeyelim şuan böylesine bir krizin yaşandığı bir dönemde sizlerin çabaları sonucu istediğimiz filimleri izleye biliyoruz çok teşekürederim allaha emanet ol arkadaşlara iyi seyirler
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #24 : 06 Mart 2009, 08:46:04 » |
|
Ben teşekkür ederim judaspreist king kong filmini upload etmiştim şikayet üzerine 70 tane filmim silindi silinen filmlerimin arasındaydı tekrar upload edeceğim elimde o kadar çok film varki hangisini upload edeceğimi şaşırıyorum inan  iyi istediğin film olursa bana özel mesaj atabilirsin 94 yılında çevrilen drunken master Türkçe dublajlı film isteğinide unutmadım bulduğum gün söz veriyorum ekleyeceğim eğer türkçe dublaj linklerine denk gelirsen bana haber vermen yeterli ben online olarak sunarım iyi forumlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
bekir03
|
 |
« Yanıtla #25 : 08 Mart 2009, 01:58:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
ikola
|
 |
« Yanıtla #26 : 08 Mart 2009, 02:24:54 » |
|
tÅŸkkrlr 
|
|
|
|
|
|
ikola
|
 |
« Yanıtla #27 : 08 Mart 2009, 02:26:01 » |
|
tÅŸkkr 
|
|
|
|
|
|
altayliyim
|
 |
« Yanıtla #28 : 14 Mart 2009, 16:16:43 » |
|
Arkadaşım ayıp yaptığın, beni pc nin başına bağladın  Güzel filmler koyuyorsun izlemeden olmuyor TŞK kardeş 
|
altayliyim
|
|
|
|