Türkiye'nin En Hızlı Online Film Sitesi
05 Temmuz 2009, 07:30:20 *
Merhaba, Tanrı Misafiri. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Platinoyun Online Filmler & Diziler

Ücretsiz Üye olmak için Tıklayınız

En Son Eklenen 5 Online Film Ve Dizi

Film ve Dizi İndir

Haftanın En Çok İzlenen Filmleri

Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda
Cevap SayısıCevap Sayısı: 17 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2185 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Tanrı Misafiri konuyu incelemekte.
Sonraki Sayfalar >>>: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Little bombers returns full (15 dolar deÄŸerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda  (Okunma Sayısı 2185 defa)

0 Üye ve 1 Tanrı Misafiri konuyu incelemekte.
kafkaskartalı

Teknik Sorumlu
K.Astsubay Üst Çavuş
*

başarı puanı: 78

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« : 31 AÄŸustos 2007, 17:52:14 »

Rar ÅŸifresi : platinoyun.com

Litle bombers hileleri

İleri bölüme geçebilmek için gerekli passwordHSODKSYYEX
 bir sonraki bölüme ilerlemek için gerekli password JSODKSYYEX
KSODKSYYEX
LSODKSYYEX  
MSODKSYYEX    
NSODKSYYEX
OSODKSYYEX
PSODKSYYEX    
RSODKSYYEX  
SSODKSYYEX      
TSODKSYYEX  
USODKSYYEX                    

edit: ArkadaÅŸlar oyunu kurarken Antivirüs programınızı durdurmalısınız yoksa crack dosyasını virüs olarak algılayıp ötebilir craÄŸini sildiÄŸiniz takdirde'de oyunumuz demo olur full'e çeviremezsiniz oyun kendi uploadımızdır kesinlikle virüsle alakası yoktur orjinali 20 dolar oldu oyunu kuramayan arkadaÅŸlara zamanımız olduÄŸunda yardımcı olabiliriz imza: mustafa              
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2008, 10:48:35 Gönderen: mustafa » Yöneticiye Bildir   Logged

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda
« Posted on: 05 Temmuz 2009, 07:30:20 »

uyari
Merhaba ziyaretçi , Türkiyenin en Büyük Online Film Forumuna Hoşgeldiniz Platinvizyondaki Filmlerimizi İzleyebilmeniz, üyelerimize özel bölümlerimizi görebilmeniz için Alttaki Kayıt Ol butonuna Tıklayarak ücretsiz kayıt olunuz

giris  kayit
platinoyun: Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda film izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda online sinema izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda indirmeden film izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda internetten film izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda online film seyret, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda dizi izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda film seyret, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda online sinema, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda sinema filmi izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda oyunları, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda online izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda hemen izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda Yeşilçam Filmleri ,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda Ücretsiz, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda full indir, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda programı,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda dvd,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda dvdrip,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda bedava, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda oyunu indir, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda program yükle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda download, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda hikayeleri, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda resimleri, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda haber, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda yükle,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda videosu, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda msn eklentisi, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda indirmeden izle,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda iki link, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda orjinal, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda indirmeden izle, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda komik,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda Kemal Sunal Filmleri, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda korku,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda forum, Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda sınırsız,Little bombers returns full (15 dolar değerinde)ücretsiz Sadece Platinoyunda ücretsiz,
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

başarı puanı: 9718

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #1 : 31 AÄŸustos 2007, 20:04:45 »

Çok güzel bir oyun full versiyonu oynayabilmeniz için oyunun içinde crack dosyası var oyunla crack dosyasını aynı yere kurmalısınız yoksa sadece demosunu oynayabilirsiniz
Yöneticiye Bildir   Logged

mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #2 : 31 AÄŸustos 2007, 20:19:34 »

4. oyunun birinci bölümüne geçmek için gerekli password PQODKSYYEW
4. oyunun İKİNCİ bölümüne geçmek için gerekli passwordDQODKSYyEW

iyi oyunlar oyunu kuramayanlara yardımcı olurum  ;)
« Son Düzenleme: 31 AÄŸustos 2007, 20:20:27 Gönderen: mustafa » Yöneticiye Bildir   Logged
SAFKAN27

Çalışkan Üye
Onbaşı

başarı puanı: 1

EVCiL HaYVaN

E-Posta
Kan Grubum:

« Yanıtla #3 : 09 Åžubat 2008, 11:44:06 »

oyunu yükleyemedim acaba linki kontrol edermisiniz arkadaşlar

file not found die hata veriyor
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #4 : 09 Åžubat 2008, 15:07:21 »

link yenilenmiÅŸtir indirebilirsin
SAFKAN27

Çalışkan Üye
Onbaşı

EVCiL HaYVaN

E-Posta
Kan Grubum:

« Yanıtla #5 : 11 Åžubat 2008, 09:47:31 »

indirdim sağolasın
hyundai655

Acemi Er
*

başarı puanı: -1

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #6 : 24 Åžubat 2008, 10:24:56 »

kardeÅŸim avast virüs yakalıyor,  bilginize knuppel2
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #7 : 24 Åžubat 2008, 23:29:30 »

Rar dosyasının içerisinde crack klasörü olduÄŸu için avastın yakalaması normaldir avast crack dosyalarınada ötüyo kesinlikle virüs yok kendim kurup oynadım virüs olmuÅŸ olsa sitemde böyle bir paylasıma izin verirmiyim sence ?  günül rahatlığıyla indirip kurabilirsin  :)
gfbli_doÄŸan

gfbli_doÄŸan
Süper Yönetici
K.Astsubay Çavuş

başarı puanı: 56

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2008, 11:31:42 »

afro

gfbli_doÄŸan

gfbli_doÄŸan
Süper Yönetici
K.Astsubay Çavuş

başarı puanı: 56

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 11:33:29 »

bu oyun en sevdiÄŸim oyunlardan biri
mertmerve

Piyade Er
**

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2008, 11:20:41 »

tÅŸkrlr  de
demo diyo gene
crek inii de kurdum olmuyo ark lar
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2008, 15:07:42 »

crack ini kurmayacaksın oyunu kurduğun yere crack ini kopyala yapıştır aynı dosyadan var değiştirmek istiyormusunuz diye bir uyarı pencerisi çıkar evet dediğinizde oyun full versiyon olur tekrar deneyin yapamazsanız yardımcı olurum
sehzade26

Acemi Er
*

başarı puanı: 0

EVCiL HaYVaN

E-Posta
Kan Grubum:

« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2009, 20:14:18 »

Verdiğiniz linkten oyunu indirdim..Crack dosyası içindeki oyun adı ile oyunun kendi adı uyuşmuyor..Yani kopyala yapıştır dediğimiz zaman değiştir uyarısı çıkmıyor,, direkt olarak yapıştırıyor..Oyun demo olmaya devam ediyor..Sorunla ilgilenir misiniz, lütfen..yardımınızı bekliyorum..
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2009, 15:27:49 »

indirdiÄŸimiz rar dosyasına çift tıklıyoruz password isteyecektir çıkan kutucuÄŸun içerisine küçük harfle platinoyun.com yazıp enter e basıyoruz daha sonra oyunumuzun exesi ve crack dosyası açılıyor sonra oyunumuz exesini kuruyoruz oyunu kurduÄŸumuz yerin içerisine craÄŸini atıyoruz oyunumuz full sürüm oluyor bu ÅŸekilde uygularsanız full olur yapamazsanız özelden msn adresinizi yazın ben kurayım
sehzade26

Acemi Er
*

EVCiL HaYVaN

E-Posta
Kan Grubum:

« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2009, 16:05:50 »

sorunla ilgilendiğiniz ve hallettiğiniz için çok tşkler :)
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2009, 16:06:30 »

iyi oyunlar  sehzade26  smiley
sehzade26

Acemi Er
*

EVCiL HaYVaN

E-Posta
Kan Grubum:

« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2009, 16:39:20 »

bir şey daha var..oyunu açarken a.virüsü kapatıyorum yoqsa siliyor hemen..ama antivirüsü oyun sonrası aktif ettiğimde ya da taramada hemen tekrar yakalıyor..o siliyor ben yüklüyorum, inatlaşıyoruz..çözüm bilen var mı yoksa böyle devam mı??

Yani bir dosyanınantivirüsten etkilenmemesini nasıl sağlarım?:)
mustafa

Teknik Sorumlu
General
*

EVCiL HaYVaN

Kan Grubum:

« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2009, 16:47:03 »

Oyunu açarken ontivirüs programını durdurun oyun oynarken tekrar aktif edersin crack olduğu için antivir. silmek istiyor  crağin bir zararı olmaz bilgisayarına aksi taktirde forum sitemizde paylaşılmasına izin vermezdik benim bilgisayarımda'da kurulu bazen kardeşim oynuyor. Benim çocukluğumun oyunudur çok severdim eskiden Atari salonunda 10 dakikasına belli bir para öderdim. Atari Salonunda amiganın başına oturunca harçlığım bitene kadar kalkmazdım ne günlerdi ya  smiley
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2009, 16:47:37 Gönderen: mustafa » Yöneticiye Bildir   Logged
Sonraki Sayfalar >>>: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi