|
Duahan
|
 |
« : 16 Şubat 2007, 09:53:05 » |
|
 Herkesin İzlemesi Gereken Bir Belgesel KAN UYKUSU Dikkat !!! Bu Belgesel her Türk Vatandaşının izleyebilmesi için reklamsız olarak yüklenmiştir Ne dosya adında ne de videonun en ufak bir yerinde reklam yoktur. *Kahraman askerlerimizin PKK ile ne kadar zor koşullarda çarpıştığını *7 günde sadece 4 saat uyuduğunu *Pkk militanlarının kullandığı silahların Türk Askerlerinin kullandığı silahlardan daha gelişmiş olduğunu (sonradan durum tersine döndü) *İran ile başımızın belaya girmemesi için PKK'ya yapılacak operasyonu iptal eden Süleyman Demirel ve Tansu Çiller'i Bu belgeselde izleyebilirsiniz. "Bu ülkede bir teröristin maliyeti tam 10 trilyon.Bu rakam neden terörle mücadele edilmediğini ortaya koyuyor."        part1 tıkla indirpart2 tıkla indirpart3 tıkla indirpart4 tıkla indirRar şifresi:www.capturetv.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2007, 00:10:50 Gönderen: mustafa »
|
Yöneticiye Bildir
|
Kaderimse Çekerim...
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi , Türkiyenin en Büyük Online Film Forumuna Hoşgeldiniz Platinvizyondaki Filmlerimizi İzleyebilmeniz, üyelerimize özel bölümlerimizi görebilmeniz için Alttaki Kayıt Ol butonuna Tıklayarak ücretsiz kayıt olunuz
platinoyun: Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli film izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli online sinema izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli indirmeden film izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli internetten film izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli online film seyret, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli dizi izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli film seyret, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli online sinema, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli sinema filmi izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli oyunları, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli online izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli hemen izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli Yeşilçam Filmleri ,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli Ücretsiz, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli full indir, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli programı,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli dvd,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli dvdrip,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli bedava, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli oyunu indir, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli program yükle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli download, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli hikayeleri, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli resimleri, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli haber, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli yükle,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli videosu, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli msn eklentisi, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli indirmeden izle,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli iki link, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli orjinal, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli indirmeden izle, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli komik,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli Kemal Sunal Filmleri, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli korku,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli forum, Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli sınırsız,Kan Uykusu - Pkk İle Mücadele Belgeseli ücretsiz,
|
|
|
|
|
|
|
Ayse
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2007, 00:30:31 » |
|
Bu kadar önemli bi konuya hiç kimsenin bişey yazmaması beni şaşırttı doğrusu.çok fazla alışmışız terör dizilerine yada töre ağalar bilmemne böyle saçmalıklarla uğraşmaktan varolşumuzun en önemli sebeplerinden biri kahraman ordumuz için düzenlenmiş bu belgesel kimsenin umrunda değilmi yani???kurtlar vadisi yerine getirildi diye büyük ihtimalle bi çok arkadaşımız cephe aldı ama bence her türk vatandaşının mutlaka izlemesi gereken bi belgesel özellikle youtube ta bi sürü bölümleri var. beni en çok etkileyen bi konuşmayı paylaşmak istiyorum '' normalde askerin en çok korktuğu şey çatışma çıkmasıdır. bi gün yine dağdayız ay yok o gece zifiri karanlık heran için mayının üzerine basabiliriz. ve görmediğimiz bi yöne doğru yürüyoruz Allaha yalvarıp dua ediyoduk nolur çatışma çıksın diye düşmanın nerde olduğunu öğrenmek için'' çatışmada ölebilirler.... mutlaka izleyin arkadaşlar...vatan ne demek vatan aşkı ne demek toprak ne demek......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2008, 22:34:30 Gönderen: mustafa »
|
Yöneticiye Bildir
|
Orman yangınları gibi yan içimde alev alev... İri dalgalar gibi açıl açıl da vur bağrıma... Diş diş ol yüreğimde, dilersen pençe pençe... Bir kadeh zehir ol, Darağacı ol, Hançer ol, Ölmem seni sevdikçe...
|
|
|
|
Duahan
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2007, 09:42:02 » |
|
yorumun, "VATAN ve ASKERLERİMİZ" ile ilgili bu güzel düşüncelerin için yürekten eyvallah sana...
|
|
|
|
|
|
allein_wolf
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007, 16:48:37 » |
|
ben walla bu diziyi daha izleyemedim dizin saatleri ne zaman beni bir aydınlatabilirmisiniz merak ediyorum oke
|
Filmlerinizi Takılmadan ve Donmadan İzlemek İçin Google Araç çubuğuyla birlikte Firefox'u da Yükleyin.
|
|
|
|
Ayse
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 22:00:35 » |
|
ben walla bu diziyi daha izleyemedim dizin saatleri ne zaman beni bir aydınlatabilirmisiniz merak ediyorum oke
bu dizi değil kardeşim belgesel kurtlar vadisinin yayınlandığı saate çıkıyo.kurtlar vadisinin yerine çıkıyo. youtubetan da izleyebilirsin kan uykusu yaz bikaç bölümü çıkıyo. inşallah aydınlanırız millet olarak......
|
|
|
|
|
|
SeMiH_SoNeR
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2007, 19:29:33 » |
|
Gerçektende çok kaliteli bir belgesel olmuş
|
Sen Maviyi Severdin, Ben Mavi Ayrılık getirir derdim. Bak Şimdi Ayrıldık; Sen Hala Maviyi,Bense Hala Seni Seviyorum...
|
|
|
|
K0RAY
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2007, 15:31:25 » |
|
GeRÇeKTeN ÇoK KaLiTeLi BiR BeLgEsEl oLmuŞ. İzLeDiĞiMdE aSKeRLiĞiM GeLDi AkLıMa TaM iKi SeNe oLDu BiTeLi :( iki aYıM K.ıRaK (aKıNCıLaR) Da GeÇTi 1200 fitten 8 aTLaYıŞ YaPTıM aMa HiÇ öLüM GeLMeDi aKLıMa aSKeRLiK YaPaNLaR DaHa iyi aNLaYaCaKTıR. PsiKoLoJiSi BaMBaŞKa SaVaŞ oYuN gİbİ GeLiYoR iNSaNLaRa aMa içİnE GiRiLDiĞiNDe Ne KaDaR LaNeT BirŞeY oLdUğUnU aNLIyOrSuNuZ BeNCe KuTSaL oLMaYaN HiÇBiRşEy iÇiN KaN DöKüLMeMeLi (aMeRiKaNıN YeDiĞi HaLt Gibİ) o KaDaR TeRöRE KaRŞıSaLaR aPoYu AsTıRSaLaRdI SaddAmıNdA HaLePçEdE YaPtIkLaRı İnSaNlIk DıŞı FaKaT ApOnUn YaPTıkLaRıNıN YaNıNdA Ne DiRkİ SaDeCe ÇıKaRLaRı İçİn oNLaRcA mAsUmUn KaNı DöKüldÜ iNSaN HaKLaRı sADeCe TüRkİyE iÇinmİ gEçErLİ aMeRiKa ÖnCe ApOyU aS >:(
|
|
|
|
|
|
K0RAY
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2007, 15:39:14 » |
|
Bir kurşun hıslığı geldi ilerden Anam diye bir ses duydum derinden Fışkırıyordu kanlar beyinden Vurulmuş arkadaşım geçiyordu kendinden
Aldım yorgun kollarımın arasına Elimi bastım keleş yarasına Nasıl söylerim ben babasına Allah sabır versin anasına
Yavaş yavaş soğuyordu ensesi Kısık kısık anam diyordu sesi Ağır ağır veriyordu nefesi Elimde kaldı KANLI BERESİ
Altında yaşadığı bayrağa,üstünde yaşadığı toprağa ihanet edenler muhakkat cezasını bulacaktır
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ.
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2007, 15:40:52 » |
|
Bende Tuncelide yaptım (teröristlerin başkenti) vatani görevimi çok çatışmaya girdik 2 devremi kaybettim :( çok defa ölümle burun buruna geldim. Belgeseli şimdi indirdim izledikten sonra yorumlarımı yaparım Bu arada koray aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım birlikte güzel vakitler geçiririz aslında ben askerlik anıları diye bir bölüm açayım askere giden arkadaşlarImız askerlik anılarını paylaşsınlar ne dersiniz güzel olmazmı 
|
|
|
|
|
Ayse
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2007, 04:12:44 » |
|
çok iyi olur bence mustafa ama işin buruk yanıda var kaybettiğimiz askerlerimiz ve sizlerin kaybettiği arkadaşlarıda giricek işin içine bunlarıda göz önüne almak lazım.. iyi düşünmüşsün bence keşke bayanlarıda askere alsalardı benimde anlatıcak anılarım olsaydı vatan herşeye değer... önce Allaha sonra askerlerimize emanetiz... Allah hepsinin yanında olsun inşallah.....
|
|
|
|
|
|
K0RAY
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2007, 14:21:44 » |
|
TeKRaR HoŞ BuLdUk BeNCeDe(aSKeRLiK aNıLaRı)<<< BöYLe BiR BöLÜme YeR WeRiLMeLi., TüRK DüŞMaNı BiR eRMeNiNiN ARDıNdAn oNBiNLEr yüRüDü BeNCe çoK BiLinçsİzCe DaVRaNDıLaR aTıLaN HePiMiZ eRMeNiYiZ SLoGaNINıDa şiDDeTLe kıNıYoRum oNCa ŞeHiT WeRDiK HaLa WeRiYoRuZ KiMSe YüRüMüYoR SlOgAn AtMıYoR BiZ TÜRKÜZ >:( Ne eRMeNiLeRiN T T T T (4 T PiLaNı) Ne YuNaNLıLaRıN MeGaLi iDeaSı Ne pKK NıN eYLeMLeRi BiZi YıLDıRaMaZ Bu ToPRaKLaRı GeReKiRSe KaNıMızLa SuLaR yiNe YeŞiLLeNdİrİrİz
|
|
|
|
|
|
çukuturko
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2007, 00:13:00 » |
|
bende yorumlarına katılıyorum ayşe insanın gözleri doluo izlerken
|
|
|
|
|
|
Ayse
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2007, 16:20:45 » |
|
bende yorumlarına katılıyorum ayşe insanın gözleri doluo izlerken
Vatan ne demek nasıl sahip olduk bu vatana ve nasıl sahip çıkmalıyız... Çok etkileniyorum cnm ben yaa... Sizinde yaşınız kemale erdi artık bi ara askere gitçeksiniz ama ne zaman şu okullar yüzünden hep 6-7 yaş alt devrelerinizle gidiyorsunuz... Bütün askerlerimizi olduğu gibi Allahım sizleride korusun... Bu dileğim bütün erkek rkadaşlarım için geçerlidir... :-[ :-[ :-[
|
|
|
|
|
|
çukuturko
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2007, 16:52:36 » |
|
gidicez tabi şu okul falan olmasa şu bi gerçekki insan böle programlar izleyince daha bi istekle gitmek istio
|
|
|
|
|
|
Ayse
|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2007, 17:37:15 » |
|
Ben bu kız halimle bile askere alsalar gidicem yaa... :( :( :( :(
|
|
|
|
|
|
allein_wolf
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2007, 21:15:51 » |
|
hmmm neyse çoook güsel olmuş belgesel süpper........
|
|
|
|
|
|
sercan__
|
 |
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2007, 22:13:09 » |
|
belgeseli çok beyendim harika
|
گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz Hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя
|
|
|
|
|
|
zaner1899
|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2008, 14:21:40 » |
|
Kurtuluş savaşını,Çanakkale savaşını boşuna verdik.Ölenlere rahmet eylesin ama bir şey ifade etmiyor hepimiz için sadece numara yapıyoruz! Hemen itiraz edeceksiniz biliyorum ama öyle neden derseniz bu ülkede bir yetkili teröristlerin başına(Adadaki Barbar Kavim Mensubu Kişi) Sayın diye hitap edebiliyorsa halkımızda onu destekliyorsa demekki şehitlerimiz halkımız için bir şey ifade etmemektedir! Artık benim içinde bir şey ifade etmiyor bizi umursamayan bir milletten hiç bir şey beklemiyor bizde ileride olabilecek savaş senaryolarında sizleri savunmayacağız! Bir yiğit Türk evladının ağzından çıkanları okudunuz yani Ben!
|
|
|
|
|
|
bekir63
|
 |
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2008, 21:42:59 » |
|
YA BÖYLE BİR BELGESELE KARŞI DUYARSIZ OLAMAYIZ
|
|
|
|
|
walkeron
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Ekim 2008, 04:58:04 » |
|
4 SAATLİK OPERASYONUN MAALİYETİ 20 TRİLYON...  .NE YAZIKKİ BU KÜRDÜNDE TÜRKÜNDE CEBİNDEN ÇIKIYOR...KAHRAMAN TÜRK ASKERİYMİŞ YADA KÜRT GERİLLASIYMIŞ KENDİNİZE GELİN HİÇBİR İNSAN BİR ANANIN EVLADINI ÖLDÜREMEZ.BİZ ÇATIŞIRKEN SİLAHI SATAN AMERİKADIR.BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRENDE...HİÇBİR TÜRK YADA KÜRT SUÇLU DEĞİLDİR.BEN BULGARİSTAN DOĞUMLUYUM AMA ASLEN BOSNALIYIM...ASKERLİĞİMİ VATANDAŞI OLDUĞUM BURDA YAPACAĞIM YANİ TÜRKİYEDE.ZORLAMALARLA BU İŞ OLMAZ.DÜNYA DÖNÜYOR VE DEĞİŞİYOR GÜZEL GÜNLERE HAZIR OLUN...NE TÜRK NEDE KÜRT BRN HAYAT KAVGASINDAYIM ARKADAŞ KARDEŞ KATİLLİĞİNDE DEĞİL.
|
<object width="425" height="343"><param name="movie" value="http://www.vidivodo.com/VideoPlayerShare.swf?u=BFdGQl5HXBI="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.vidivodo.com/VideoPlayerShare.swf?u=BFdGQl5HXBI=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="343" allowScriptAccess="always" ></embed></object>
|
|
|
|
semaktif
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Ekim 2008, 09:00:18 » |
|
sayfayı defalarca kapatıp actım cvp vermeyim diye ama dayanamadım ne kadar olaylara yüzeysel bakıyoruz kürt halkını ne cabuk sucluyoruz walkeron a tamamen katılıyorum sucu ne cabuk birilerinin üzerine atıyoruz tansu ciller demirel amerikja yapın doğuya okul fabrika eğitinin insanlarını ac bırakmayın cahil bırakmayın kimsenin beyinlerini yıkamasına izin vermeyin bakalım nerde oluyor törerist bu belgeseli izleme ihtiyacı bile hissetmedin seyretmedende bu acıyı yaşayan bir insanım cünki ben bir anneyim ve oğulları askerde olan bir anneyim o kadar kolay deyil boş atmak arkadaşlar duyarlıklıktan bahsetmeyin lütfen boş duyarlılık haber seyredemiyorum ben artık şehit haberi alıcam diye bir askerimizin maliyetine paha bicilemez buyrun bir anaya trilyonları verin evladı ni öldürücez deyin hangisi kabul ediyo bakın biz cok gördük yakarım yıkarım deyipte en önce kacanları yürek işi bu yürek boş konuşma deyil .polimik yaratmak istemiyorum o yüzdende burda kesmek istiyorum hayırlı forumlar
|
|
|
|
|
walkeron
|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Ekim 2008, 17:39:38 » |
|
peki islamcılar terörist değilmi ki atamızın emaneti olan cumhuriyeti gerici bir topluma dönüştürmeye çalışıyor.emekli olmak için ölümü bekletenler,vergi üstüne vergi koyanlar,işçiye ayak takımı diyen sezarlar değilmidir terörist...kimine göre haklılar ve ben buna inanamıyorum.bu bir oyun ve yıllarca böyle oyalandık durduk.hakkını arayana terörist denmez...bizi neden düşman ettiler birbirimize sizce.çünkü ülkemizde hakkını arayan potansiyel teröristtir.ben onurumla yaşamak istiyorum ne kadar zorlasalarda alnıma leke sürülmeden.semaktife teşekkür ederim allah sabır versin anacığım bu ülkede hepimize 
|
|
|
|
|
|
|
|