|
mustafa
|
 |
« : 04 Ekim 2008, 16:23:24 » |
|
 Tür :Dram / Komedi Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 1998 Yönetmen : Gus Van Sant Senaryo : Matt Damon , Ben Affleck Görüntü Yönetmeni : Jean Yves Escoffier Müzik : Danny Elfman Yapım : 1997, ABD , 126 dk.
Oyuncular
Robin Williams (Sean Maguire) , Matt Damon (Will Hunting) , Ben Affleck (Chuckie Sullivan) , Stellan Skarsgård (Gerald Lambeau) , Minnie Driver (Skylar) , Casey Affleck (Morgan O'Mally) , Cole Hauser (Billy McBride) , John Mighton (Tom) , Rachel Majorowski (Krystyn) , Colleen McCauley (Cathy) Film, fotografik hafızaya sahip yoksul bir gencin yerlerini sildiği üniversitenin profesörü Sean McGuire'la kurduğu dostluğu anlatıyor.
McGuire, Will Hunting adlı bu gençteki yeteneğin farkındadır ve ona hayranlık duymaktadır. Nobel ödüllü profesörlerin bile çözmekte zorlanacakları problemleri kolayca çözen Will ise çıkardığı bar kavgası sonrası çarptırıldığı hapis cezasından kurtulabilmek için profesör McGuire'a ihtiyaç duymaktadır.
Oscar ödüllerinde 9 dalda adaylığa layık görülmüş olan Can Dostum, Robin Williams ile "en iyi yardımcı erkek oyuncu" ödülü ve senaryosu ile de "en iyi özgün senaryo" ödüllerini kazanmıştı. FİLMDEN CAPSLAR BİRİNCİ BÖLÜM  |
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi , Türkiyenin en Büyük Online Film Forumuna Hoşgeldiniz Platinvizyondaki Filmlerimizi İzleyebilmeniz, üyelerimize özel bölümlerimizi görebilmeniz için Alttaki Kayıt Ol butonuna Tıklayarak ücretsiz kayıt olunuz
platinoyun: Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa oyunları, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa online izle, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa hemen izle, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Yeşilçam Filmleri ,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Ücretsiz, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa full indir, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa programı,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa dvd,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa dvdrip,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa bedava, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa oyunu indir, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa program yükle, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa download, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa hikayeleri, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa resimleri, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa haber, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa yükle,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa videosu, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa msn eklentisi, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa indirmeden izle,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa iki link, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa orjinal, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa indirmeden izle, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa komik,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa Kemal Sunal Filmleri, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa korku,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa forum, Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa sınırsız,Can Dostum - Good Will Hunting DVD Full Online İzle Türkiyede İlk Defa ücretsiz,
|
|
|
|
|
|
|
kemin
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2008, 17:45:59 » |
|
ellinize sağlık teşekkürler
|
|
|
|
|
|
savas2422
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2008, 19:06:33 » |
|
tghjg
|
|
|
|
|
|
gkhn_znmr
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2008, 21:26:37 » |
|
harika filmdi... 
|
|
|
|
|
|
glhn
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2008, 09:40:06 » |
|
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
erroneous
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2008, 11:24:02 » |
|
güzel
|
|
|
|
|
|
nil55
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2008, 13:36:17 » |
|
elleğene sağlık dostum
|
|
|
|
|
|
aLemeGeL
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2008, 14:07:03 » |
|
eyvallah
|
|
|
|
|
|
aLemeGeL
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2008, 14:10:14 » |
|
sanırım sıralama yanlış (videolar)
|
|
|
|
|
|
yiÄŸit35
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2008, 15:51:21 » |
|
bakcam güzele bnziyo
|
|
|
|
|
|
yiÄŸit35
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2008, 16:48:09 » |
|
abuzzettin kıllıbacakkkkkk
|
|
|
|
|
|
eaplan
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2008, 18:25:11 » |
|
harika olsa gerek
|
|
|
|
|
|
glhn
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2008, 18:30:49 » |
|
evet sanırım videolarda bir problem var. 2. ve 4. vıdeolar aynı 3. vıdeo son kısım ama bir bölüm eksik gibi...
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2008, 19:06:32 » |
|
Düzelttim Arkadaşlar teşekkürler 
|
|
|
|
|
emrahkurt65
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2008, 19:41:21 » |
|
tÅŸkler 
|
|
|
|
|
|
glhn
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2008, 21:12:20 » |
|
biz teşekkür ederiz efendim emekleriniz için...
|
|
|
|
|
|
mustafa
|
 |
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2008, 21:31:24 » |
|
glhn bu film senin içinde